Hurja tilanne: Vancouver Canucks-kapteenista isä vain viikko sitten – nyt joutuu eroon perheestään!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pudotuspeleihin valmistautuvat NHL-pelaajat aloittavat maanantaina harjoitusleirinsä ja useille perheellisille kiekkoilijoille tilanne saattaa olla erittäin karu heidän joutuessaan pahimmassa tapauksessa olemaan useita kuukausia erossa läheisistään.

Vancouver Canuks-kapteeni Bo Horvatin tilanne on, jos mahdollista, vielä monia muita pelaajia vaikeampi.

25-vuotias kanadalainen palaa Vancouveriin harjoittelemaan vain viikko sen jälkeen, kun vaimo Holly synnytti perheen esikoispojan. Perhe jää Ontarioon ja Horvat myöntää tilanteen olevan erittäin raskas.

– En aio valehdella, ei todellakaan ole helppoa jättää vastasyntynyttä vauvaa, Horvat totesi CBC:n mukaan ja jatkoi:

– Sain olla mukana vain viikon, mutta se oli elämäni paras viikko. Olemme todella onnellisia saatuamme tämän pikkumiehen elämäämme. Tiesin tästä tulevan vaikeaa, mutta ei sitä tajua ennen kuin se tapahtuu.

Canucks kohtaa elokuun 1.päivänä käynnistyvissä NHL:n pudotuspeleissä Minnesota Wildin ja mitä pidemmälle joukkue jatkopeleissä etenee, sen pidempi erosta tulee, sillä Stanley Cup-mestaruus ratkeaa vasta lokakuun alussa.

– Jos joudun olemaan erossa perheestäni, haluan mennä päätyyn asti. Haluan voittaa tämän, koska silloin se ei tunnu hukkaan heitetyltä ajalta olla erossa perheestä ilman syytä. Toivottavasti voin kaiken päätteeksi laittaa hänet Stanley Cup-pokaaliin, Horvat tunnelmoi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleVancouver Canucks - Minnesota Wild05.08.2020