Olli Juolevin ura polkee paikallaan – NHL-toimittajalta karu ennuste: ”Realistinen arvio on…”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Vancouver Canucksin kesän 2016 NHL-varaustilaisuudessa 1. kierroksen viidentenä pelaajana varaama puolustaja Olli Juolevi ei ole vielä tänäkään päivänä saanut tililleen ensimmäistäkään ottelua taalaliigassa.

Sportsnetin Iain MacIntyre maalaa tuoreessa mailbag-artikkelissaan karun kuvan siitä, missä vielä nelisen vuotta sitten tulevana NHL:n tähtipuolustajana pidetyn, nyt 22-vuotiaan puolustajan uraennuste kulkee.

– Canucks uskoo yhä Juoleviin, mutta hänen varauksestaan on kulunut jo neljä vuotta ja Olli on ainoa tuon varausluokan top 17 -varauksista, jolla ei ole edelleenkään tilillään ainuttakaan NHL-ottelua. Tässä vaiheessa nouseminen edes kolmosparin puolustajaksi olisi realistinen tavoite. Muistakaa, että Canucksin trendi on ylöspäin. Jatkossa murtautuminen kokoonpanoon ei ainakaan tule helpottumaan, toimittaja muistuttaa.

Juolevi on saanut tällä kaudella tililleen 45 AHL-peliä tehoin 2+23=25. Entisen superlupauksen kauden plusmiinus-tilasto farmiliigassa jäi lukemaan -8.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleVancouver Canucks - Minnesota Wild05.08.2020