Buffalon nuori tähti saamassa hurjan palkankorotuksen? ”Jopa 7 miljoonaa dollaria kaudesta!”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin vasta 24-vuotias hyökkääjä Sam Reinhart oli yksi NHL-surkimuksiin vuosikaudet kuuluneen seuran tämän kauden valopilkuista.

Kesän 2014 kakkosvaraus takoi 69 pelissä 50 (22+28) tehopinnaa. Kaikkiaan jenkkihyökkääjä on pelannut urallaan nyt 400 NHL-peliä tehoin 109+146=255. Reinhartin 3,65 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu tähän kauteen, ja Sabresin onkin työnnettävä kättä huomattavasti entistä syvemmälle taskuun saadakseen aikaan jatkosopimuksen parhaillaan 65 pinnaa kaudessa tehtailleen hyökkääjän kanssa.

NHL.comin toimittaja Dan Rosen vastasi kysymykseen siitä, millainen sopimus välimiesmenettelyyn pahimmassa tapauksessa päätyvissä neuvotteluissa toimisi molempien osapuolten kannalta.

– Reinhart on iskenyt kolmen viimeisen kauden aikana tehoja 0,71 pisteen keskiarvolla (vrt. samalla keskiarvolla pisteitä tehneet Joe Pavelski, William Nylander, Max Pacioretty, Viktor Arvidsson tai T.J. Oshie). Vaikka ikäeroa on kolme vuotta, uskon 27-vuotiaan Jaden Schwartzin olevan silti parempi vertailukohde. Hän solmi 5-vuotisen, 26,75 miljoonan dollarin (5,35 miljoonan cap hit) sopimuksen kesällä 2016 vieden 7,33 prosenttia joukkueen sen hetkisestä palkkakatosta, Rosen vertailee ja jatkaa:

– Reinhartin tulevan sopimuksen vuosipalkka voisi pyöriä 6-7 miljoonassa dollarissa, varsinkin jos kyseessä on 4-6-vuotinen sopimus. Se olisi sopiva summa pelaajalle, joka todistanut jo tehonsa sekä luotettavuutensa NHL:ssä, Rosen pyörittelee.

Mikä olisi mielestäsi oikea vuosipalkka Reinhartille? Keskustele tästä ja muista kiekkoaiheista NHL-olohuoneessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.