NHL-toimittaja: Boston Bruinsin maalitykki vaatii hurjaa tilipussia – vaihtokauppa tiedossa?

© Kuva: Getty Images

NBC Sports Bostonin toimittaja Joe Haggerty on avannut Boston Bruinsin haastavaa palkkakattotilannetta.

Haggertyn mukaan Bruins on ajautumassa ensi kaudella tukalaan paikkaan, sillä hyökkääjä Jake DeBrusk on vaatimassa seuraavaan sopimukseensa kovaa palkankorotusta. 23-vuotiaan maalitykin uskotaan haluavan 4,5-5,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Haggerty näkee DeBruskin kauppaamisen mahdollisena etappina Bruinsille.

– DeBrusk tulee vaatimaa isoa palkankorotusta, joka olisi arviolta 4,5-5,5 miljoonan dollarin verran. Hän ei ole ainakaan vielä vakuuttanut olevansa tarpeeksi tehokas pelaaja kahteen parhaaseen hyökkäysketjuun. Jos joskus DeBrusk pitäisi kaupata pois, niin se on juuri nyt, kun hänestä voisi saada vielä korkeimman mahdollisen vastikkeen, toimittaja kirjoittaa.

DeBrusk on pelannut tällä kaudella 65 ottelua ampuen 19 maalia ja kirjaten 35 tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!