Puhutaanko jo flopista? Urho Vaakanaisesta tyly väite ilmoille

© Kuva: Getty Images

Bostonissa on jo alettu hieman huolestumaan puolustajalupaus Urho Vaakanaisen kehityksestä.

The Athletic -lehden asiantuntijan Fluto Shinzawan mukaan Bruins odottaa kesän 2017 ykköskierroksen varaukseltaan (18.) paljon enemmän.

– Tähän mennessä Bruins on jätetty haluamaan lisää. Vaakanainen osaa luistella, hän näkee kaukalon hyvin sekä hän pelaa matalalla sykkeellä yksinkertaista peliä. Bruins ei kuitenkaan ole tyytyväinen hänen jämäkkyyteensä kiekon kanssa, eikä hänen intensiivisyyteensä kaksinkamppailuissa. Vaakanainen saattaa kuitenkin olla kokoonpanossa (mahdollisissa jatkopeleissä), jos Torey Krug ja/tai Zdeno Chara ovat loukkaantuneena, Shinzawa kirjoittaa.

The Athletic -lehden arvion mukaan Vaakanaisen potentiaalia voidaan verrata NHL:n alempien parien puolustajien kuten Jordan Oesterlen ja Mario Ferraron kaltaisiin nimiin.

Vertailua ei voida pitää kovinkaan suurena kehuna Vaakanaisen suuntaan, sillä Ferraro on pelannut NHL:ssä vain yhden kauden tehden 11 tehopistettä, kun taas 27-vuotias Oesterle on tahkonnut sarjassa 209 ottelua pistein 14+40=54.

Vaakanainen on pelannut tällä kaudella 54 ottelua AHL:n puolella pistein 5+9=14. Nuori joensuulainen pääsi kokeilemaan kauden lopussa myös NHL-vauhtia viiden ottelun ajan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.