Jatkuuko ura? Ilja Kovaltshuk avasi suunnitelmiaan

© Kuva: Getty Images

Kuluvalla kaudella Los Angeles Kingsin ja Montreal Canadiensin kautta lopulta Washington Capitals-paitaan päätynyt venäläiskonkari Ilja Kovaltshuk ei omien sanojensa mukaan mieti vielä uransa lopettamista.

– En ole Jaromir Jagr. Nautin kuitenkin edelleen jääkiekosta ja jos pärjään vielä huipulla, jatkan pelaamista, Kovaltshuk toteaa venäläislehti Championatin mukaan ja viittaa 48-vuotiaaseen, päättyneellä kaudella edelleen kotimaansa pääsarjassa viilettäneeseen tshekkilegendaan.

Kovaltshuk kertoo, ettei oikeastaan edes tiedä mitä uransa päätyttyä tekisi. Koronaviruspandemian vuoksi pitkälti perheensä kanssa eristyksissä viimeiset kaksi ja puoli kuukautta elänyt tähti kertoo saaneensa nyt tulleesta tauosta esimakua siihen, miltä lopettaminen aikanaan tuntuu.

– Näin se menee myös aluksi ennen kuin löydän jotakin puuhaa. Vietän paljon aikaa lasten kanssa ja vien heitä harrastuksiin ja peleihin, Kovaltshuk pohtii.

Urallaan jo kahdesti maailmamestaruutta juhlineen ja kertaalleen olympiakultaa voittaneen ”Kovyn” palkintokaapista puuttuu enää kirkkain kruunu, Stanley Cup.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.