Slovakian jääkiekon suurimpiin lupauksiin kuulunut hyökkääjä Martin Reway vihjailee päättävänsä uransa vasta 25 vuoden iässä.

Rewayn ura on lähtenyt viime vuosina rajuun laskuun erinäisistä asioista johtuen. Montreal Canadiensin neloskierroksen joutui muun muassa jättämään kauden 2016-17 kokonaan väliin sydänongelmien takia. Myös useat eri loukkaantumiset ovat vaivanneet häntä pahasti viime vuosina.

Slovakian maajoukkuetta kaksissa MM-kisoissa edustanut Reway pelasi viime kaudella Tshekin pääsarjassa Kladnon riveissä 17 ottelua vaatimattomin pistein 0+6. Hän viiletti myös seitsemän ottelun ajan Slovakiassa HK Popradin joukkueessa.

– Minulla on idea siitä, jatkanko vai enkö, mutta en ole kiinnostunut teidän mielipiteistänne. Jääkiekko toi minulle paljon iloa, mutta paljon myös kärsimystä, Réway sanoi Instagramissa tshekkisivusto Hokej.cz:n mukaan.

– Tämä on ollut viimeisten vuosien aikana matka läpi helvetin. Minusta on kerrottu niin paljon valheita, ja jokainen on lisännyt ekstraa tarinan maustamiseksi. Olen aina nauttinut jääkiekosta, vaikkakaan en niin paljon kuin olisin kuvitellut. Koen, että tarinan on aika päättyä, hän jatkoi.