Montreal-kippari innoissaan NHL:n suunnitelmista – tässäkö ase joukkueen menestysmahdollisuuksiin?

© Kuva: Getty Images

NHL:n tällä hetkellä ajama suunnitelma keskeytetyn kauden jatkamisesta 24 joukkueen pudotuspeleillä on avaamassa jatkopelipaikan myös Montreal Canadiensille.

Habs pelasi plaoffseissa viimeksi keväällä 2017. NHL-kauden keskeytyshetkellä maaliskuun alussa joukkue oli itäisen konferenssin viimeisestä villi kortti -paikasta jo kymmenen pisteen päässä ja jatkoon pääsy olisi ollut kiven alla, sillä montrealilaisilla oli runkosarjaa jäljellä enää 11 kamppailua.

Canadiens-kapteeni Shea Weber on nyt tarjolla olevasta mahdollisuudesta erittäin tyytyväinen.

– Tietenkin olemme innoissamme. Tämä ei ole reilua kaikille pudotuspeleissä oleville joukkueille, mutta samalla se antaa meille mahdollisuuden jatkaa kauttamme ja kamppailla voitosta, Weber totesi TSN 1040 Vancouver -radioaseman haastattelussa.

Mikäli nyt ehdotettu formaatti toteutuisi, uskoo Weber Canadiensilla olevan mahdollisuuksia mihin vain.

– Tällä hetkellä, jos joukkueessa kaikki natsaa kohdalleen oikeaan aikaan ja maalivahti on kuuma – ja uskon meillä olevan yksi maailman parhaista veskareista – seuraavaksi sitä huomaa olevansa toisella, kolmannella kierroksella ja kuka tietää mitä sitten tapahtuu, Weber maalailee.

Kippari viittaa lausunnollaan joukkueen maalivahti Carey Priceen, joka torjui runkosarjan 71 pelistä peräti 58:ssa, mutta on nyt päässyt lataamaan kunnolla akkujaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!