Toronton tähtipakki paljastaa: tätä hän odottaa seuraavalta joukkueeltaan

© Kuva: Getty Images

Tyson Barrien on huhuttu lähtevän Toronto Maple Leafsistä kauden jälkeen. Seuralla ei ole varaa puolustajan tulevaan megasopimukseen, mutta nyt Barrie käytännössä vahvisti itsekin lähtevänsä.

– On outoa aika lähteä vapaiden agenttien markkinoille, se on selvä. Tämä on outoa aikaa, mutta tässä vaiheessa minun täytyy vain keskittymään olemaan valmis pelaamaan, jos kausi jatkuu, Barrie kommentoi Sportsnetille.

Barrie paljasti kuitenkin jo nyt, mitä hän haluaa seuraavalta työnantajaltaan.

– Mielestäni sen täytyy olla paikka, jossa minua selvästi tarvitaan. Joukkueen täytyy olla menossa oikeaan suuntaan ja organisaation täytyy olla hyvä. On paljon organisaatioita, jotka täyttävät nämä ehdot, joten tämä tulee olemaan prosessi, missä istun alas ja käyn läpi vielä kaiken, mikä on minulle tärkeää

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!