NHL-toimittaja lataa: Toronton kannattaisi vaihtaa supertähtensä Miro Heiskaseen

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittaja Luke Fox vastaili artikkelissaan kiekkofanien Twitterissä lähettämiin kysymykseen. Yhdessä mielenkiintoisessa skenaariossa nousi esiin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen.

Foxilta kysyttiin, kannattaisiko Toronto Maple Leafsin vaihtaa supertähti Mitch Marner Heiskaseen. Torontolla on tunnetusti puutetta puolustajista, kun taas huippuhyökkääjiä löytyy enemmänkin. Fox kommentoi kyseessä olevan puhdas ajatusleikki, eikä mikään huhu, mutta vastaa silti.

– Ehdottomasti. Miro Heiskanen on jykevä ykköspuolustaja 20-vuotiaana. Hän on nuori tähti, johon joukkueella on vielä vuosia kontrollia palkkamielessä. Ja vaikka Mitch Marnerin diili neuvoteltiin sillä periaatteella, että palkkakatto nousee, Heiskasella on vielä yksi vuosi jäljellä tulokassopimustaan ja kaksi vuotta sen jälkeen, ennen kuin hän voi viedä edes sopimuksensa välimieskäsittelyyn, Fox vastaa.

Dallasia seuraava toimittaja Sean Shapiro antoi ehdotukseen vastauksen Dallasin näkökulmasta.

– Dallas ei tekisi tätä treidiä. Mielenkiintoisempi nimi vaihtomarkkinoilla olisi John Klingberg. Heiskanen on koskematon, Shapiro lataa.

Marner tienaa kaudesta 10,8 miljoonaa dollaria. Hän tykitti kesken jääneellä kaudella 59 otteluun tehot 16+51=67.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!