Pohjoisamerikkalainen valtamedia The Athletic kirjoittaa, että sen hankkimien rakennus- ja suunnitteluasiakirjojen mukaan Las Vegasin erääseen pohjoisosaan nimetään kymmeniä katuja Vegas Golden Knights -pelaajien mukaan.

Palmer Ranch -asuinyhteisö sijaitsee Las Vegasin laakson pohjoispäässä ja tämän yksi katu tulee olemaan nimeltään Erik Haula Court (suomeksi sisäpiha). Yhteisön on tarkoitus aueta tulevana kesänä.

Pääkatu tottelee nimeä Golden Knights Way, jota seuraa kymmeniä katuja Haulan ja muiden, kuten toisten pelaajien sekä valmentajien ja johdon mukaan.

NHL-perheen kuopusjoukkue on saanut noin 650 000 asukkaan kaupungissa käyntiin ilmeisen ison kiekkobuumin.

– Halusimme hyödyntää kaikkia jännitteitä, joita joukkueen hahmot ovat tuoneet kaupunkiin, ja etenkin pohjoiseen Las Vegasiin, rakentamisesta vastaava virkamies James Gomez sanoi.

– Katujen nimeäminen pelaajien mukaan on aiheuttanut melkoista surinaa, hän lisäsi.

– Tämä on ensimmäinen Taylor Morrison -tuotteemme Las Vegasissa.

Taylor Morrison on johtava rakennusliike Yhdysvalloissa. Se tunnustettiin Amerikan luotettavimmaksi kodinrakentajaksi vuosina 2016-2019.

Vegasin tarina NHL:ssä on ollut mieletön. Se ylsi heti ensimmäisellä kaudellaan, eli 2017-18 Stanley Cupin finaaleihin joukkueella, jolle ei annettu ennen sesonkia oikeastaan mitään mahdollisuuksia minkään suhteen.

Porilaislähtöinen Haula pelasi Vegasissa kaudet 2017-19. Tällä kaudella hyökkääjä on edustanut Carolina Hurricanesia ja Florida Panthersia 48 pelissä tehoin 12+12=24 (+1).