Edmonton päätyi viime tingassa Jesse Puljujärveen toisen pelurin sijaan? Calgary-kuumentajalta huima paljastus!

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin nuori tähti Matthew Tkachuk vieraili viikonloppuna TSN:n OverDrive-ohjelmassa ja keskustelu kulkeutui muun muassa kesän 2016 NHL-draftiin ja tapahtumiin juuri ennen kuin Flames kuulutti yhdysvaltalaislaiturin lavalle.

Tkachuk oletti vielä viime tingassa, että olisi päätynyt Flamesin sijaan näiden kovan verivihollisen, Edmonton Oilersin haaviin.

– Tilaisuuden aikana tuli hieman omituinen hetki, kun joku Edmontonin pöydästä – sitä voi kysyä heiltä, mutta he varmaankin kiistävät sen – tuijotti minua ja hymyili. Ainoat jotka näkivät sen olivat minä ja äitini ja pohdimme että, okei päädyn Edmontoniin, Tkachuk totesi ja jatkoi:

– Sitten Pierre-Luc Dubois meni kolmantena (Columbus Blue Jacketsiin) ja Edmontonin pöydässä puhelimet alkoivat soida hullun lailla ja he heittivät pelipaidan pöydän alle ja näytti aivan kuin he olisivat poistaneet siitä nimen ja antoivat paidan sitten (Jesse) Puljujärvelle.

Oilers päätyi valitsemaan Puljujärven koko tapahtuman neljäntenä, mutta oliko tarkoitus aluksi valita Tkachuk? Jenkkimedia The Hockey Writers esittää asiasta olennaisen jatkokysymyksen:

Olisiko Oilers edelleen päätynyt valinnassaan Puljujärveen? Vastausta ei liene kovinkaan vaikea arvata.

Flames nappasi Tkachukin lopulta tilaisuuden kuudentena, ja tämä on sittemmin noussut yhdeksi taalaliigan kovimmista agitaattoreista, sekä nakutellut siinä sivussa toistaiseksi pelaamissaan 293 NHL-ottelussa komeat 235 (94+141) tehopistettä.

Puljujärvi puolestaan haki päättyneellä kaudella vauhtia jo Liigasta ja NHL:n puolella saldo on kolmen rikkonaisen kauden jälkeen 139 ottelussa 17+20=37.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.