Mark Scheifele listasi NHL-palkintojen voittajat: Hart-pysti melkoiselle yllätysvalinnalle – ”Todellinen tuska pelata vastaan”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin supertähti Mark Scheifele jakoi torstaina mielipiteensä NHL:n tämän kauden palkintojen voittajaehdokkaista.

Scheifele onnistui ainakin yllättämään kiekkopiirit ainakin yhdellä valinnallaan.

– En tiedä onko tämä kiistelty mielipide, mutta Hart-palkinnon ääneni menee Jack Eichelille, Scheifele täräytti The Players Tribune -sivustolle kirjoittamassa artikkelissaan.

Scheifele muistuttaa, että Hart Memorial -palkintoa ei jaeta NHL:n parhaalle pelaajalle, vaan omalle joukkueelleen merkittävimmälle pelaajalle.

– Kuulkaa tämä. Pelaan läntisessä konferenssissa. Tiedän kyllä, tiedän oikeasti, että kuinka hyviä Leon Draisaitl ja Connor McDavid ovat. He ovat älyttömän hyviä, eikä heitä voi aina edes kontrolloida jäällä. Leon on ehkä älykkäin pelaaja jääkiekossa. Connor taas… Noh, kaikki tietävät hänet. Jätkät kuten Nathan MacKinnon ja David Pastrnak ansaitsevat myös kehuja, Scheifele kertoo.

– Mutta kuten sanoin, kuka heistä on arvokkain omalle joukkueelleen? Jack Eichel, Jets-tähti jatkoi.

Buffalo Sabresin kapteeniksi nimetty Eichel pelaa huimaa runkosarjaa, kun 68 ottelussa jenkkinuorukainen on paukuttanut tehopisteet 36+42=78.

– Hän on 23-vuotias, hänellä on 337 pistettä 354 otteluun, ja uskokaa minua tässä asiassa: hän saa aina kovimmat mahdolliset pelaajat vastaansa joka ilta. Hän on hirviö hyökkäyksessä – on myös todellista tuskaa pelata häntä vastaan, kun yritämme tehdä maaleja. Hän pystyy kaikkeen. Hän on yksi kokonaisvaltaisimmista hyökkääjistä jääkiekossa. Olen katsonut paljon Sabresin pelejä, koska seuraan hänen dominointiaan jäällä. Hän tuntuu olevan aina askeleen muita edellä. On vakuuttavaa tehdä niin illasta toiseen, Scheifele hehkutti kilpaveljeään.

Voit katsoa Scheifelen valinnat NHL-palkintojen voittajiksi klikkaamalla tästä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!