Blue Jackets ratkaisi maalivahtiongelmansa, mutta kumpi on jatkossa ykkösveskari? Jarmo Kekäläiseltä painava vastaus!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets ratkaisi noin viikon sisään maalivahtiasiansa ainakin hetkeksi, kun sekä Joonas Korpisalolle että Elvis Merzlikinsille sorvattiin kaksivuotiset jatkodiilit.

Maaliskuussa kesken jääneellä NHL-kaudella kaksikko käytännössä jakoi torjuntavastuun.

Korpisalo pelasi 37 ottelua torjuntaprosentilla 91,1 päästäen taakseen keskimäärin 2,6 maalia peliä kohden, kun taas Merzlikinsin vastaavat tilastot 33 ottelussa olivat 92,3 ja 2,35.

Kovempaa vuosipalkkaa kuittaa ensi kaudesta lähtien latvialainen Merzlikins, jonka tienestit ovat neljä miljoonaa taalaa sesongissa, kun Korpisalon tilille kilahtaa puolestaan 2,8 miljoonaa dollaria.

Luvuista voisi tehdä valistuneen arvauksen tulevasta ykkösvahdista, mutta Blue Jackets-GM Jarmo Kekäläinen kertoo todellisen tilanteen.

– Se on päävalmentajan (John Tortorella) päätettävissä, Kekäläinen totesi The Hockey Writersin mukaan konferenssipuhelussa heti Merzlikinsin sopimuksen julkistamisen jälkeen.

Se lienee selvää, että vielä syksyllä 2019 ohiolaisjoukkueen epävarmalta näyttänyt maalivahtitilanne on nyt ainakin kohtalaisella tolalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.