Columbus kiinnitti Elvis Merzlikinsin rahakkaalla jatkopahvilla – pesee sopimuksen arvossa Joonas Korpisalon

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen latvialaismaalivahti Elvis Merzlikinsin kanssa.

Täksi kaudeksi Sveitsin liigan Luganosta taalajäille siirtynyt Merzlikins palkittiin komeasta kaudestaan rahakkaalla, kahdeksan miljoonan dollarin jatkosopimuksella. Tämä tarkoittaa maalivahdille neljän miljoonan dollarin vuositienestejä. Sopimus lyö laudalta seuran ykkösvahtina tämän kauden aloittaneen Joonas Korpisalon tuoreen, 2-vuotisen ja 5,8 miljoonan dollarin arvoisen jatkopahvin.

Merzlikins on Columbuksen 3. kierroksen varaus kesältä 2014. Mies nousi tällä kaudella isoon rooliin Korpisalon loukkaannuttua. Koko kauden aikana latvialaistulokkaan tilille kertyi NHL:n puolella 33 ottelua komealla torjuntaprosentilla 92,3.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.