Toronto Maple Leafsiin täksi kaudeksi siirtynyt keskushyökkääjä Jason Spezza paljasti NHL.comin haastattelussa uran jatkuvan myös ensi kaudella – kunhan vain ottaja löytyy.

NHL-urallaan kunnioitettavat 1123 runkosarjapeliä sekä 80 pudotuspelikamppailua urakoinut 36-vuotias kesän 2001 kakkosvaraus siirtyi täksi kaudeksi Dallas Starsista Torontoon suostuen samalla minimipalkkaiseen, 700 000 dollarin vuositulot takaavaan sopimukseen.

– Minulla on tunne, että tankissani on yhä bensaa jäljellä. Jatkaisin uraani mieluiten Torontossa. Toivottavasti se on mahdollista, takavuosien supertähti kommentoi uransa jatkosuunnitelmia.

Kokenut keskushyökkääjä hankittiin viime kesänä Torontoon lähtökohtaisesti nelossentteriksi, mihin nähden miehen 58 peliin takomat tehot 9+16=25 ovat komea suoritus, varsinkin tämän palkkatasoon suhteutettuna. Spezza on ylittänyt aiemmin urallaan neljästi 80 tehopisteen rajan. Kahdesti ex-supertähti on pommittanut rikki 90 tehopinnan rajan.