Patrick Kane ja Mathew Barzal paljastavat inhokkipuolustajansa: ”Hänen ohittamisestaan saa maksaa kovaa hintaa”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane paljasti NHL:n videohaastattelussa puolustajan, jota vastaan pelaaminen on kaikkein hankalinta.

Sanoisin Shea Weber. Hänen pelatessaan Nashvillessä pelasimme vastakkain usein. Hän on niin iso ja vahva. Jos pelasit häntä vastaan kulmassa, ei ollut mitään mahdollisuutta tulla sieltä ulos kiekon kanssa. Tai jos onnistuit siinä, sait maksaa siitä kovan hinnan, Kane kehuu nykyisin Montreal Canadiensiä kipparoivaa kanadalaisjärkälettä.

New York Islandersin nuori tähtisentteri Mathew Barzal nostaa omaksi inhokikseen Tampa Bay Lightninigin ruotsalaispuolustaja Victor Hedmanin.

– Hän on niin pitkä ja sulavaliikkeinen. Hän on 198 senttimetriä pitkä, joten häntä on vaikeaa kiertää varsinkin, koska hän pelaa mailalla niin hyvin. Ei yhtä fyysinen kuin Weber, mutta hän on aina oikeassa paikassa, minkä takia nostaisin hänet hankalimmaksi puolustajaksi itselleni, Barzal kehaisee.

Entä kenet Patrick Kane nostaa parhaaksi pelikaveriksi urallaan? Lue lisää aiheesta täältä.

 


PÄIVÄN VIHJE: JOKERIT – AVANGARD OMSK

Hakeeko Ilja Kovaltshukin tähdittämä Omsk pisteet Helsingistä?