Mediajätti: Carolina väkkärämäisen tähtihyökkääjän kintereillä? ”Aika lähteä ison kalan perään”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes vahvisti hyökkäystään NHL:n siirtotakarajalla hankkimalla sentteriosastolleen kokeneen Vincent Trocheckin Florida Panthersista.

Ennestään vahvaan puolustukseen saatiin lisättyä New York Rangersistä Brady Skjei. Kanadalainen mediajätti Sportnet nostaakin seuraavaksi kehityskohteeksi maalivahtipelin sekä laitahyökkääjäosaston, johon seura tarvitsisi vahvistusta noustakseen absoluuttisesti kirkkaimpiin mestarisuosikkien joukkoon.

– Olisiko Carolinan aika lähteä ison kalan perään? Seuralla on keskikaistallaan nyt Sebastian Aho sekä Trocheck, minkä lisäksi Skjei vahvistaa jo ennalta kovaa puolustusta. Seuraavaksi olisi hienoa nähdä Canesin lähtevän hyvän UFA-maalivahdin, kuten Robin Lehnerin tai Jacob Markströmin perään kesällä, Sportsnet kirjoittaa.

Todella herkullinen, joskin melko epätodennäköinen vaihtoehto laituriosaston vahvistamiseksi olisi puolestaan Calgary Flamesin Johnny Gaudreau, jonka lähdöllä Flamesistä on spekuloitu viime aikoina.

– Mikäli Calgary asettaa Gaudreaun vapaaksi siirtoa varten, siinä olisi täsmälleen Carolinan tyylinen hankinta, Sportsnet jatkaa.

Halvalla 26-vuotias ”Johnny Hockey” ei varmasti Albertasta liikahtaisi. 6,75 miljoonaa dollaria kaudessa kevääseen 2022 asti tienaava väkkärämäinen laitahyökkääjä iski viime kaudella 99 tehopinnaa ja sai neljä ääntä vuoden MVP-äänestyksessä. Tällä kaudella mies nakutti 70 peliin tehot 18+40=58.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!