Vihdoin! St. Louis Bluesin tykki pelikunnossa – ”Olisin ollut innokas näkemään, että mitä tämä joukkue olisi voinut tehdä”

© Kuva: Getty Images

Kesken jääneellä NHL-kaudella vain kymmenen ottelua pelannut St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko on vihdoin pelikunnossa, NHL:n nettisivut tiedottavat. Pelaaja iski viime syksynä pelaamissaan koitoksissa hyvät tehot 3+7=10 (-2).

Venäläinen putosi ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan lokakuun lopulla rikottuaan olkapäänsä. Se vaati leikkausta, joka sujui hyvin. Pelaaja palasi jäille maaliskuussa juuri, kun koronavirus pilasi kaiken mahdollisen.

St. Louisin päävalmentaja Craig Berube arvioi NBC Sportsin mukaan jopa, että pelaaja olisi voinut palata jo tuolloin tositoimiin. Mennyt kausi on ollut Tarasenkon sanojen mukaan vaikea.

– Olisin ollut innokas näkemään, että mitä tämä joukkue olisi voinut tehdä. Pelasimme hyvää ja hienoa kiekkoa. Odotan jäälle hyppäämistä innolla ja harjoittelen nyt normaalisti, arvokisoissa muun muassa MM-hopeaa voittanut hyökkääjä summasi taalaliigan verkkosivuilla.

Blues oli kauden keskeytyessä Keskisen divisioonan kärkijoukkue 94 pinnan saaliillaan. Runkosarjaa sillä oli pelaamatta 11 ottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.