Kiekkoraamattu linjaa: tässä ovat neljä seuraa, joihin Bostonin tähtipakki voisi siirtyä

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin tähtipuolustaja Torey Krugin sopimus päättyy tähän kauteen. 28-vuotias pakki on tienannut aiemmalla sopimuksellaan 5,25 miljoonaa dollaria kaudesta, ja luvassa on iso palkankorotus.

Keskeytyneellä kaudella Krug ehti pelata 61 runkosarjaottelua. Niissä hän nakutti tehot 9+40=49. Kaikilla kolmella edellisellä kaudella hän on ylittänyt 50 tehopisteen rajapyykin.

Bostonilla ei välttämättä ole varaa pitää Krugia seurassa. Ensi kaudeksi NHL:n palkkakattoja ollaan supistamassa koronaviruksen vuoksi, eikä seuralla ole muutenkaan isoja varoja käytössään.

Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News listasi neljä todennäköisintä seuraa, joihin Krug voisi siirtyä ensi kaudeksi. Nämä ovat Detroit Red Wings, Vegas Golden Knights, Montreal Canadiens ja Florida Panthers.

Red Wings tuskin tulisi kyseeseen menestykseen tottuneelle puolustajalle, mutta Detroit on Krugin kotiseutua, joten vaihtoehto olisi houkutteleva. Seuralla on myös palkkakatossaan runsaasti tilaa maksaa puolustajatähdelle reilumpaakin palkkaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!