Suomalainen NHL-tähti paljastaa uransa makeimman maalin: ”Jätkät tulivat kiittämään, että päästiin pois!”

© Kuva: Getty Images

Erik Haula edusti kaudet 2017-19 NHL-seura Vegas Golden Knightsia. Tuo kausi huipentui Stanley Cupin finaaleihin Vegasin ja Washington Capitalsin välillä. Haula teki runkosarjassa 29 maalia ja Vegas voitti Tyynenmeren divisioonan.

Pudotuspeleissä Vegas voitti Los Angeles Kingsin, San Jose Sharksin ja Winnipeg Jetsin ennen sitä.

– Olimme aina altavastaajia ja se oli ok meille. Se oli jotain, mihin olimme tottuneet ja jotain, mitä halusimmekin olla. Hyvin se näytti toimivan, Haula sanoo Suplan Stanley Cup classics -podcastin haastattelussa.

Haula iski pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella unohtumattoman voittomaalin Kingsiä vastaan sarjan toisen ottelun toisessa jatkoerässä.

– Varmasti kokemus, jota en tule ikinä unohtamaan. Isoin maali, jonka olen tehnyt urallani. Aina, kun siitä näkee pätkän, siitä tulee kylmiä väreitä. En unohda sitä, Haula tunnelmoi.

– Jätkät tulivat pelin jälkeen kiittämään, kun olin tehnyt maalin. Jotkut olivat pelanneet 50 minuuttia! Sanoivat, että kiitos, kun sait ratkaistua, että päästään pois täältä!

Haulan ja Vegas Golden Knightsin ikimuistoinen finaalikesä Washington Capitalsia vastaan nähdään lauantaina Viasatilla ja Viaplayssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.