Vegas Golden Knightsin omistaja Bill Foley paljasti The Athletic -lehdelle keskiviikkona, että joukkueen uusi kolmospaita saattaa valmistua ensi syksyyn mennessä.

Foley on toivonut joukkueen pelipaitoihin muutosta jo kauden alusta lähtien, sillä nykyinen harmaa kotipaita ei erotu katsomossa niin hyvin, kuin kirkkaammat värit omaavat pelipaidat.

– Ainoa asia, josta en pidä harmaissa pelipaidoissa on se, että ne eivät ole niin huomiota herättäviä katsomossa. Logo on hyvä sekä värit ovat hyviä. Mutta harmaa värimme on teräksen harmaata, ja areenan täyttäminen kullalla olisi huikeaa, Foley avasi The Athleticille.

Golden Knightsin uuden pelipaidan kaavaillaan olevan väriltään täysin kultainen.

– Odotan jo innolla uutta pelipaitaamme, sillä se on täysin kultainen ja paljon kirkkaampi, Foley hykertelee.

Kulta on värinä hyvinkin haastava pelipaidoille, ja tämä onkin tuottanut Golden Knightsille vaikeuksia paidan valmistusvaiheessa. Seura haluaa välttää sen, että uudesta pelipaidasta tulisi liian keltainen (kuten Nashville Predatorsilla) tai sitten liian ruskea.

– Saimme viimein värit kuntoon. Ongelmamme oli saada sellainen väri, joka ei ole liian keltainen, mutta on samalla kirkas. Emme halunneet resessiivisen kultaista paitaa, ja uskon, että onnistuimme tässä tehtävässä. Siinä vain kesti ikuisuus, Foley kertoo.

Foleyn puheista voi jo hieman päätellä, että uusi kultainen pelipaita voisi jopa lopulta olla potentiaalinen uusi kotipaita Vegas Golden Knightsille.

– Se tulee näyttämään niin hyvältä areenallamme. Siitä voi tulla ajan myötä paita, jota pelaajamme pitävät päällään useissa kotiotteluissa, omistaja vihjailee.