Antti Raannan seura vaihtumassa? NHL-toimittaja: vain nämä Arizona-pelaajat turvassa siirtohuhuilta

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin toimistolla varaudutaan taatusti kiireiseen kesään.

Useiden avainpelaajien, kuten kesken kauden hankitun Taylor Hallin, uskotaan vaihtavan maisemaa kesällä. Lisäksi seurajohdon omalla siirtolistalla lienee liuta sopimuksen alaisia pelimiehiä, uskoo The Athleticin kiekkotoimittaja Craig Morgan.

– Tällä hetkellä koskemattomien pelaajien lista on uskomattoman lyhyt. Se sisältää todennäköisesti ainoastaan nimet, kuten maalivahti Darcy Kuemper, hyökkääjistä Lawson Crouse, Conor Garland ja Barrett Hayton sekä puolustajista Jakob Chychrun. Kaikkien muiden siirto on neuvoteltavissa, mikäli Coyotes saa tuotua vaihdossa tilalle joitakin tarvitsemiaan palasia, Morgan uskoo.

Yksi vahvimmin siirtohuhuissa pyörineistä Coyotes-pelaajista on suomalaismaalivahti Antti Raanta, joka on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Kuemperin taakse kakkosvahdiksi. Kuemper tienaa kahdesta seuraavasta kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria kummastakin, minkä vuoksi vielä ensi kaudesta 4,25 miljoonan taalan vuosipalkkaa nauttivasta suomalaisesta on tulossa ensi kaudella seuralle turhan kallis kakkosmies.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!