NHL-sisäpiiritoimittaja: Mikael Granlund ja Erik Haula halutaan takaisin ”kotiin” – suomalaiskaksikko kuumaa kamaa!

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden Minnesota Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo on nyt heittänyt mielenkiintoisen suomalaisspekulaation ilmoille.

Russo uskoo, että Wild olisi voisi olla kiinnostunut hankkimaan ensi kesänä sopimuksensa päättävän suomalaishyökkääjän Erik Haulan takaisin Minnesotaan.

– Pelaaja, jonka hankintaa Wild voisi harkita on Erik Haula, joka teki Vegas Golden Knightsin riveissä 29 maalia. Hän pelaa nyt kolmannessa NHL-seurassa vuoden sisään – se on hieman epäilyttävää, Russo kirjoittaa.

– Jos Wild havaitsee, että Haulan nopeus on vielä tallella loukkaantumisten jäljiltä, niin hän voisi olla hyvä turvaverkko seuralle, joka ei haluaisi kaupata puolustajiaan Jonas Brodinia tai Matt Dumbaa pois hyökkäjähankinnan takia, toimittaja jatkoi.

Russon mukaan myös toinenkin Wildille tuttu suomalaisnimi voisi olla kiikarissa.

– Toinen potentiaalinen hankinta vapailta markkinoilta voisi olla Mikael Granlund. Hänen tehotahtinsa NHL:ssä alkoi kukoistamaan Wildissa, kun päävalmentaja John Torchetti asetti hänet laidalle, Russo vihjailee.

Haulan tapaan myös Granlundin sopimus päättyy tähän kauteen. Predatorsin uskotaan olevan ensi kesänä vaikeuksissa Granlundin jatkopaperin kanssa, joten suomalaistaiturin uskotaan päätyvän vapaille markkinoille.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!