Colorado kasaa NHL:ään uutta superketjua? Näillä kolmella kemiat voisi iskeä kipinää

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin huhutaan tekevän joukkueeseensa isoja muutoksia kesän aikana. TVA Sportsin kiekkotoimittaja Jean-Charles Lavoie spekuloi, että yksi lähtijöistä saattaa olla Jonathan Drouin.

Hyökkääjälupauksen NHL-ura on ollut tähän mennessä varsin töyssyinen. Drouin varattiin vuoden 2013 varaustilaisuuden kolmantena pelaajana. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt NHL:ssä 53 tehopistettä, mutta tällä kaudella hän on kerännyt 27 ottelussa vain tehot 7+8=15.

Colorado Avalanchen on spekuloitu olevan kiinnostunut Drouinista. Nathan MacKinnon muodosti junioreissa satumaisen tutkaparin hyökkääjän kanssa, ja kemiat voisivat toimia myös NHL:ssä. Kun toiselle laidalla viilettäisi MacKinnonin nykyinen tutkapari Mikko Rantanen, voisi kemiat olla triolla kohdillaan.

Drouinin nykyinen sopimus kestää kevääseen 2023 saakka. Hän tienaa kaudesta 5,5 miljoonaa dollaria.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!