Pekka Rinne paljastaa: tässä NHL:n pelottavin kikkakone läpiajoissa – ”Todella vaikeaa aavistaa, mitä hän aikoo tehdä”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin kokenut suomalaisvahti Pekka Rinne vieraili torstaina The Athletic -lehdellä tarjoamassa vastauksia kiekkofanien kiperiin kysymyksiin.

Eräs fani halusi tietää, että kuka NHL-pelaaja on Rinteen mielestä vaikein pysäytettävä rangaistuslaukauksissa ja läpiajossa.

Valinta ei tuottanut Rinteelle kovinkaan paljoa päänvaivaa.

– Näiden vuosien aikana minusta on tuntunut, että Patrick Kane on yksi viekkaimmista jätkistä – eikä pelkästään tasakentällisin, vaan myös rankkareissa ja läpiajoissa. Hän on niin luova, joten on todella vaikeaa aavistaa, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi. Me (Predators) pelaamme heitä (Chicago Blackhawksia) vastaan todella usein. Nautin aina todella paljon, kun kohtaamme Blackhawksin ja Patrick Kanen, joten valitsen hänet, Rinne vastasi.

Kane kuuluu rangaistuslaukauksissa NHL:n historian parhaimmistoon. Yhdysvaltalainen on laukonut yhteensä 109 kertaa uransa aikana, ja näissä on syntynyt jopa 46 maalia. Tämä on kaikkien aikojen kolmanneksi eniten.