Florida Panthers taistelee verisesti pudotuspelipaikasta. Joukkue on tällä hetkellä viiden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta joukkue on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin kilpailija Philadelphia Flyers.

Florida on hakemassa vahvistuksia joukkueeseensa siirtomarkkinoilta, kertoo NHL-toimittaja Elliotte Friedman. Panttereilla on mielenkiintoinen vaihtonappula: Vincent Trocheck. Monet NHL-seurat ovat ilmaisseet mielenkiintonsa hyökkääjää kohtaan.

26-vuotias hyökkääjä tienaa kaudesta 4,75 miljoonaa dollaria. Sopimus kestää kevääseen 2022 saakka.

Viime vuosina Trocheck ei ole ollut parhaimmillaan, joten maisemanvaihto voisi tehdä hänelle hyvää. Tällä kaudella hän on nakuttanut 51 ottelussa tehot 8+24=32. Potentiaalia parempaan löytyy. Tehokkaimmalla kaudellaan Trocheck nakutti runkosarjassa 31 maalia ja 75 tehopistettä.