Nashvillen ykköshyökkääjäksi noussut Mikael Granlund jatkoi kuumaa putkeaan – luvassa sittenkin iso jatkosopimus?

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Mikael Granlundin heikko alkukausi on taittunut valmentajavaihdoksen jälkeen varsinaiseksi menestyskuluksi.

Uuden päävalmentaja John Hynesin alaisuudessa tehonsa löytänyt hyökkääjä oli pelipäällä myös myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa Predatorsin haettua 3-4-vierasvoiton mestarijoukkue St. Louis Bluesin vieraana.

Tehot 1+1 nakutellut suomalainen keräsi jälleen joukkueensa hyökkääjistä isoimmat peliminuutit (20.55). Granlund on nyt iskenyt 12 viime peliin tehot 7+2. Mukaan on mahtunut lisäksi peräti kolme voittomaalia. 5,75 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaava Granlund on nyt iskenyt tämän kauden 51 peliin tehot 14+10=24. Viimeistä sopimuskauttaan pelaava, pian 28 vuotta täyttävä hyökkääjä saanee sittenkin kävellä varsin hyvillä mielin pankkiin kesän vapailla markkinoilla, eivätkä nykyotteet sulje myöskään pois mahdollisuutta jatkosopimukseen Predatorsin kanssa.

Myös Predatorsin maalilla näyttää vihdoin tapahtuneen vallanvaihdos, kun Pekka Rinnettä huomattavasti vakuuttavamman kauden pelannut Juuse Saros torjui jälleen joukkueen maalilla. 23 laukausta pysäyttänyt 24-vuotias on torjunut neljä Predatorsin viimeisestä viidestä pelistä.