Kuka vie suomalaisten pistepörssin? Leo Komarovilla selkeä näkemys: ”Erittäin hyvä jokaisella osa-alueella”

© Kuva: Getty Images

NHL:n runkosarjan parhaasta suomalaisesta pistemiehestä tullaan tänä keväänä käymään erinomaisen tiukka kisa.

Tällä hetkellä paalupaikkaa pitää Aleksander Barkov (54 ottelua, 56 pistettä), mutta aivan kannoilla hengittävät Teuvo Teräväinen (54 pistettä), Patrik Laine (53) ja Sebastian Aho (52).

Mikko Rantanen on hänkin lähes piste per peli -tahdissa (40 ottelua ja 39 pistettä), mutta alkukauden loukkaantuminen taisi sittenkin venyä liian pitkäksi tässä suomalaistenvälisessä otatuksessa.

Ikitaistelija Leo Komarov veikkaa, että Barkov on keulilla myös runkosarjan lopussa.

– Hän on erittäin hyvä jokaisella osa-alueella ja pelaa suurimpia minuutteja. Ahollakin on ollut hyvä kausi, hän on vaarallinen pelaaja. Ja toki ”Patella” (Laine) on saumaa, jos vähän käy tuuri, Komarov pohdiskelee NordicBetille.

Ovetshkin jahtaa Gretzkyä

Komarov arvioi parisen viikkoa sitten, että Aleksandr Ovetshkin ei pystyisi ylittämään Wayne Gretzkyn hallussaan pitämää kaikkien aikojen NHL:n runkosarjan maaliennätystä. Tuon arvion jälkeenkin ”Ovie” on takonut kuusi maalia lisää.

New York Islanders päävalmentaja Barry Trotz totesi ennen Washingtonin kohtaamista, että hänellä ”ei ole epäilystäkään”, etteikö Ovetshkin saavuttaisi Gretzkyn haamulukemaa 894. Ovetshkinin maalimäärä on nyt 698.

– Hän on kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hän tulee tekemään vielä paljon lisää, ja jos olisin vedonlyöjä, veikkaisin hänen rikkovan ennätyksen, Trotz totesi medialle.

Moni vedonlyöjä on tuumannut samoin – NordicBetillä aiheesta on voinut lyödä vetoa muutaman viikon ajan, ja kerroin on pudonnut alkuperäisestä 15:stä enää kahdeksaan.

Lähde: NordicBetin tiedote


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.