Florida Panthers heitti 70 miljoonaa dollaria kankkulan kaivoon? NHL:n pahin floppi latasi nyt suorat sanat

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin johdossa kaduttaa varmasti jo se, että tähtivahti Sergei Bobrovskille tarjottiin järkälemäinen 70 miljoonan dollarin sopimus.

Hurjaa 10 miljoonan dollarin palkkaa vielä kesään 2026 asti nauttiva venäläistähti on ollut tällä kaudella kuin varjo entisestään

Bobrovskin torjuntaprosentti on 44 ottelun jälkeen surkea 89,6. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on myös karu 3,32.

Panthers on tätä menoa jäämässä uhkaavasti ulos pudotuspeleistä, eikä perjantaina tullut rumin 2-6-luvun tullut tappio Philadelphia Flyersille ainakaan auttanut asiaa.

31-vuotias venäläinen tiedostaa jo itsekin, että muutoksen täytyy tapahtua nopeasti.

– Voin ottaa kaiken syyttelyn vastaan – enkä tarkoita, että tämä asia olisi kiinni siitä, että kuka on lopulta syypää. Nyt tarvitsemme vain pisteitä ja voittoja. Kun pelaamaan joukkueena, niin saamme niitä. Kaikki on omissa käsissämme, joten meidän täytyy vain löytää keino kääntää tämä kelkka. Tämä on meidän kaikkien vika. En osoittele sormia, koska se ei toimi. En lähde sille reitille. Tämä on turhauttavaa ja harmittavaa. Meidän vain täytyy löytää ratkaisu. Tämä tilanne menee meidän kaikkien piikkiin, Bobrovski latasi The Athletic -lehden haastattelussa.