Huhuihin täyskäännös! NHL-toimittaja: Montreal-tähdet eivät ole lähdössä mihinkään

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin taistelu pudotuspelipaikasta on kääntynyt pikkuhiljaa pilvilinnojen rakenteluksi. Perinteikkäällä seuralla on tällä hetkellä kuuden sarjapisteen matka viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Joukkue on myös pelannut monta ottelua enemmän kuin sen pahimmat kilpailijat.

Kun Montreal ei kerran ole pääsemässä pudotuspeleihin, ovat monet joukkueen tähdet nousseet siirtohuhuihin. Ilja Kovaltshukin uskotaan menevän kaupaksi varmasti, mutta myös Tomas Tatar ja Jeff Petry ovat olleet huhujen mukaan lähdössä.

Nyt huhuihin on tullut kuitenkin täysi käännös.

– Siirtotakaraja on aivan kulman takana, ja minulle on kerrottu, että Tomas Tataria ja Jeff Petryä ei kaupitella. Sarjataulukko sanelee, kaupataanko joitain UFA-pelaajia, kirjoittaa NHL-toimittaja Renaud Lavoie.

Tatarin sopimusta on vielä kausi jäljellä, ja palkkaa slovakkihyökkääjä tienaa 4,8 miljoonaa dollaria vuodesta. Tällä kaudella hän on iskenyt 56 ottelussa tehot 20+31=51, joten jos Montrealilta löytyisi myyntihaluja, korvaus olisi varmasti kohdillaan.

Petryn sopimus päättyy niin ikään keväällä 2021. Hänkin pelaa uransa tehokkainta kautta. Petry on nakuttanut 56 ottelussa tehot 8+27=35.