NHL-toimittaja: Tällä hinnalla Mikael Granlund irtoaa – Jarmo Kekäläinen jysäyttämässä kovan suomalaisyllätyksen?

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden toimittaja Aaron Portzline otti tuoreessa artikkelissaan tarkkailuun Columbus Blue Jacketsin potentiaaliset hankinnat helmikuun siirtorajalla.

Portzlinen mukaan Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen etsii suurella todennäköisyydellä uutta hyökkääjää kärkiketjuihin.

Yksi potentiaalinen vaihtoehto Blue Jacketsille voisi olla Nashville Predatorsin kanssa sopimuksensa tähän kauteen päättävä Mikael Granlund.

– Granlund olisi todennäköisesti sentteri kakkosketjuun, mutta hän pystyy pelaamaan myös kolmosketjun roolia. Viime siirtorajalla Predatorsiin siirtynyt suomalainen on flopannut uudessa joukkueessaan, mutta hänellä on silti vielä paljon annettavaa NHL:ssä, Portzline kirjoittaa.

Granlund vaihtoarvo ei tuskin ole koskaan ollut näin alhaalla. 5,75 miljoonan dollarin palkkaa nauttiva suomalainen on tehnyt tällä kaudella 44 ottelussa vain 10 maalia ja 18 tehopistettä.

– Granlund olisi puhtaasti vuokrapelaaja, joten ostajat olkaa varuillaan. Jos Predators ei lopulta lähde pudotuspelitaisteluun, niin he varmasti yrittävät päästä Granlundista eroon – hinnalla millä hyvänsä. Kaksi kiekkolupausta sekä ehdollinen keskivaiheen varausvuoro (jos Granlund tekee jatkosopimuksen) kuulostaa sopivalta hinnalta, Porzline arvelee.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!