NY Islanders -tähti Mathew Barzal penkitettiin NHL:ssä – päävalmentaja paljasti syyn: ”Hän tietää kyllä”

New York Islanders -tähti Mathew Barzal penkitettiin kolmannessa erässä, kun New York Islanders haki 4-2-vierasvoiton New York Rangersista.

22-vuotias kanadalaissentteri saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä, mutta siitäkin huolimatta päävalmentaja Barry Trotz ei ollut täysin tyytyväinen Barzalin toimintaan. Lopulta hän päättikin penkittää joukkueen tähtihyökkääjän päätöserässä, jonka myötä peliaikaa tuli koko ottelussa vain reilut 15 minuuttia.

– Hän on kunnossa. Hän tietää kyllä syyn, Trotz kommentoi medialle, joka kyseli Barzalin tilanteesta.

Myöhemmin Trotz suostui kuitenkin avaamaan The Athleticin Arthur Staplelle, että penkittäminen johtui 100 prosenttisesti siitä, että Barzal asetti henkilökohtaisen pelaamisen joukkuepelaamisen edelle. Enempää hän ei kommentoinut enää asiaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!