The Athletic -lehti järjesti peräti 392:n pelaajan sisältävän gallupin NHL:ään liittyviin asioihin.

Yksi, hieman rennompi pelaajille esitetty kysymys kuului: kenen (ei oman joukkueen) pelaajan kanssa haluaisit lähteä kaljalle?

Tasaisen äänestyksen piikkipaikan vei Washington Capitalsin kapteeni ja vuoden 2018 Stanley Cup -mestaruusjuhlien bilemestari Aleksandr Ovetshkin 14 prosentin äänisaldolla.

– Sen jälkeen, kun hänet näki juhlimassa Stanley Cup -pokaalin kanssa, niin ajattelin, että se olisi hauskaa. Se olisi villi ilta, eräs Pacific-divisioonan pelaaja kertoi The Athleticille.

– Hänen kokonsa kun ottaa huomioon, niin hän pystyisi varmasti kiskomaan lukuisia oluita. Joskin hän saattaa ehkä pitää enemmän väkevistä, niin kuin useimmat venäläiset, Atlantic-divisioonan pelaaja sanoi.

Toiseksi halutuinta kaljaseuraa oli Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby, joka kahmi 12 prosenttia äänistä.

– Olen kasvanut fanittaen häntä. Hän on aivan täydellinen median edessä, mutta olisi kiva tietää minkälainen hän on oikeasti, Central-divisioonan pelaaja kertoi.

– Sen jälkeen voisin sanoa kaikille, että olin kaljalla Sidney Crosbyn kanssa, Pacific-divisioonan pelaaja toivoi.

Crosbyn ohella 12 prosentin ääniosuuden sai myös San Jose Sharksin 40-vuotias konkari Joe Thornton.

– Hänellä olisi varmasti hyviä tarinoita, sekä hän vaikuttaa hauskalta jätkältä, eräs pelaaja kuvaili.

– Hän on legenda, toinen pelaaja linjasi.

Kärkikastin jälkeen neljäntenä löytyi melkoinen yllätysnimi: Keith Yandle. Florida Panthersin konkaripakki keräsi äänistä kuusi prosenttia.

– Pelasin hänen kanssaan Floridassa, ja hän on hauskin jätkä koskaan. Hänen jutuissaan ei ole mitään suodatinta. Hän kertoo näitä hervottomia tarinoita, mutta ei ole niistä yhtään vaivaantunut. Hän vain ottaa kaiken vitsinä. Todella rento jätkä, Atlantic-divisioonan pelaajan hehkutti.