Edmonton Oilers jahtaa kuumeisesti paluuta pudotuspeleihin. Tällä hetkellä seura on kiinni itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta piste-eroa takana olevaan Winnipeg Jetsiin on ainoastaan yhden sarjapisteen verran.

Nyt NHL-toimittaja Darren Dreger onkin paljastunut, että Edmonton etsii uutta vahvistusta kärkiketjuihinsa. Hyökkäysvastuu on ollut tähän asti lähinnä Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin harteilla. Edmontonin tähtäimessä ovat Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen, Andreas Johnsson ja Alexander Kerfoot.

Kerfoot olisi tuskin hyvä vahvistus maalintekovoimaa etsivälle Edmontonille. 23-vuotias Kapanen on puolestaan nakuttanut kauden 48 ottelussa tehot 10+18=28. Hän olisi Edmontonin rosterissa selvästi paras oikealla puolella pelaava laituri.

Johnsson olisi myös järkeen käyvä vahvistus Edmontonille. Ruotsalaishyökkääjä on iskenyt 33 ottelussa tehot 6+10=16. Hänen sopimuksensa on hieman Kapasen omaa kalliimpi, joten Toronto luopuisi hänestä varmasti mieluummin, mutta siirtokorvauskin olisi vaatimattomampi.