”Ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa” – Patrik Laine laukoi kovia UL:n haastattelussa

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine on ollut jo pitkään pelaaja, joka herättää Suomessa valtavasti mielipiteitä.

21-vuotiasta suomalaistähteä vihataan ja rakastetaan. Sille on useita syitä, sillä Laine on poikkeuksellisen värikäs persoona, joka ei piilottele ajatuksiaan, vaan puhuu kaikesta suoraan, välillä jopa liiankin suoraan.

Tällä kertaa Winnipeg Jets -hyökkääjä kertoi haastattelussa, ettei hän ole lainkaan kiinnostunut kiekkofanien mielipiteistä.

– Ei minua kiinnosta yhtään, mitä pukuhuoneen ulkopuolella olevat ihmiset odottavat tai ajattelevat. Se on ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa. Se ei minua kiinnosta.

– Sanon aina, miten asiat ovat. En minä rupea mitään selittelemään. Olen aina yrittänyt olla avoin ja samalla sellainen kuin pohjimmiltani olen. Se on tuntunut toistaiseksi toimineen ihan hyvin, kun olen tänne asti päässyt, Laine kommentoi tuoreimmassa Urheilulehdessä.