Mahdoton yhtälö? Floppipuolustaja hakee Torontolta 8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsilla on ensi kesänä edessä taas monet jatkosopimusneuvottelut. Seuran palkkakatossa ei ole paljoa tilaa, mutta kolmen nykyisen puolustajan sopimus päättyy tähän kauteen.

Puolustajista nimekkäin on Tyson Barrie. Hänet hankittiin viime kesänä Colorado Avalanchesta. Barrie ei kuitenkaan ole vastannut hänelle asetettuihin odotuksiin. Hän on pelannut 47 ottelua tehoin 4+20=24.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Barrien toiveet seuraavan sopimuksen suhteen ovat korkealla. Hän yrittää saada noin 8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Omien puheidensa mukaan Barrie haluaisi pysyä Torontossa.

– Joo, Sheldon on ollut hyvä minulle. Rakastan jätkiä täällä ja olen alkanut rakastaa kaupunkia, ja olen alkanut tuntea oloni mukavammaksi. En tiedä, mitä tulevaisuuden pitää. On mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu, mutta olen ehdottomasti tämän paikan ystävä, Barrie sanoo.

Torontolla olisi vaikeaa mahduttaa uutta 8 miljoonan dollarin sopimusta palkkakattonsa alle. Tällä hetkellä puolustuksen kovinta palkkaa nauttii Cody Ceci, joka tienaa kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!