NHL-toimittaja heitti pallon ilmoille: Carey Pricesta kauppatavaraa – matkaamassa tähän osoitteeseen?

© Kuva: Getty Images

New York Postin arvostettu toimittaja Larry Brooks nosti tuoreessa kolumnissaan melkoisen mielenkiintoisen siirtospekulaation ilmoille.

Brooksin mukaan Carolina Hurricanesin täytyy vahvistaa maalivahtiosastoaan nimekkäällä pelimiehellä.

– Tätä ei välttämättä tapahdu, mutta Hurricanesin tulisi hankkia Henrik Lundqvist tai Carey Price maalinsuulle. Ihan rehellisesti, en usko Lundqvistin siirtyvän kesken kauden, ja Pricellakin on siirron estävä pykälä sopimuksessaan. Mutta aikooko Hurricanes voittaa 16 pudotuspeliottelua nykyisellä tandemilla Petr Mrazekilla ja James Reimerilla? Brooks kirjoitti kolumnissaan.

Hurricanes taistelee vielä tosissaan itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. 56 pistettä saalistanut joukkue majailee Metropolitan divisioonan neljännellä sijalla sekä ensimmäisellä wild card -paikalla.