NHL:ssä sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa nähty moukarointi on puhuttanut rapakon takana viime päivät.

Tilanteessa Edmonton Oilers-hyökkääjä Zack Kassian hermostui Calgary Flamesin Matthew Tkachukin temppuiluun ja moukaroi tätä olan takaa. (lue lisää täältä)

NHL:n kurinpito puuttui asiaan ja kutsui Kassianin kuultavaksi tapauksen johdosta.

Ratkaisu on aiheuttanut keskustelua, sillä Tkachukin osuus tilanteessa painettiin täysin villaisella, vaikka kyseenalaisesta maineestaan tunnettu hyökkääjä taklasi Kassiania muutaman kerran vaarallisen näköisesti.

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös Teemu Selänne.

– Kassian joutuu NHL:n kuulemiseen puolustettuaan itseään kahdelta vaaralliselta taklaukselta…George Parros, tämä ei mennyt oikein, Selänne kirjoittaa Twitter-tilillään suunnaten viestinsä taalaliigan kurinpitopomolle.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
And Kassian will face @NHL hearing for protecting himself from this 2 dangerous hits...@GeorgeParros not right...

Scottie Upshall

@ScottieUpshall
From this angle, it’s clear as day MT has ABSOLUTELY ZERO intention of making a hockey play. Again, for those of u who haven’t played at any level, other than Xbox, our new NHL states u must acknowledge there’s a puck on the ice at some point (I had no idea most nights either!)