Calgary Flames on solminut neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Rasmus Anderssonin kanssa. Palkkaa ruotsalaispuolustaja nauttii kaudesta 4,55 miljoonaa dollaria. Sopimuksen kokonaisarvo on näin 27,3 miljoonaa dollaria.

Palkankorotus on Anderssonille huomattava. Nykyisellä sopimuksellaan hän tienaa kaudesta vain runsaat 700 000 dollaria.

Isosta uudesta palkkalapusta huolimatta Andersson ei ole tällä kaudella häikäissyt NHL:ssä. Hän on iskenyt 45 ottelussa tehot 3+9=12. Tehotilasto ruotsalaispuolustajalla on 11 pykälää pakkasella.

Anderssonin sopimus on melko hintava, kun vertaa hänen ikätovereihinsa. Edmonton Oilersin Darnell Nurse tienaa kaudesta 3,2 miljoonaa dollaria. Columbus Blue Jacketsin tähtipakki Zach Werenski puolestaan nauttii 5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, vain 450 000 enemmän kuin Andersson.