Dallasin suomalaisten loistava alkukausi huomioitiin – mediajätti antoi koko kolmikolle huippuarvosanat

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaiskolmikko Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Roope Hintz on lukeutunut joukkueensa alkukauden ehdottomiin luottomiehiin.

Mediajätti The Athletic nostaakin aiheesta koko kolmikon kärkinelikkoon arvioidessaan Starsin alkukauden onnistujia. Sivusto antoi suomalaiskolmikolle arvosanan A. Parempaan ylsi vain arvosanan A+ saanut maalivahti Ben Bishop. Sivuston arviot jokaisesta Starsin suomalaistähdestä luettavissa alta.

Esa Lindell

Lindell on iso osa Starsin idenditeettiä joukkueen tukahduttaessa vastustajan laatupaikat sekä pelatessa vakuuttavaa alivoimaa. On kehittynyt myös kiekollisessa pelissään. Matkalla edellisvuosien tehosaldoihin, joskin syöttöpisteissä mitattuna meneillään jopa uran paras kausi.

Miro Heiskanen

20-vuotias tulee saamaan Norris-ääniä jo tällä kaudella. Ei voita palkintoa vielä, mutta on pelannut itsensä asemaan, jossa hänestä saattaa tulla Jere Lehtisen jälkeen ensimmäinen Stars-pelaajaa, joka voittaa äänestyksellä ratkottavan NHL-palkinnon. Vaikka kävisi läpi hankalampaa jaksoa, onnistuu palaamaan tasolleen yleensä saman ottelun, ellei jopa saman vaihdon, aikana.

Roope Hintz

Aloitti kauden niin hyvin, että ansaitsee jopa loukkaantumisen ja heikomman vaiheensa jälkeen A-luokituksen. Joukkueen paras maalintekijä 14 osumallaan. Näyttää löytävän hiljalleen jälleen sen tason, joka hänellä oli ennen loukkaantumistaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.