Tyly selkäsauna! Kanadan tähtinippu kyykkäsi rumasti MM-jäillä

© Kuva: Getty Images

Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkue koki lauantai-iltana historiallisen kovan selkäsaunan MM-kisoissa.

Venäjän junnut höykytti kanadalaisia tylyllä 6-0-voitolla. Kuvaavaa on, että venäläisten kaikki maalit merkattiin eri pelaajien nimiin.

Tappio oli samalla historiallinen: Kanada ei ole koskaan hävinnyt tällä tasolla yli viidellä maalilla. Tuore selkäsauna varmistui jo kahden avauserän aikana, kun Venäjä marssi nopeasti pelissä omille teilleen.

KAnadan takaiskut eivät jääneet tähän: kuten aiemmin uutisoimme, Alexis Lafreniere saattaa joutua huilaamaan tovin tuoreen vamman takia. 18-vuotias superlupaus jätti kaukalon loukattuaan jalkaansa pelottavan näköisesti.

Venäjän murskavoitto laittoi B-lohkon uusiksi. Joukkue oli aiemmin hävinnyt Tshekille 3-4, nyt sarjatilanne muuttui jälleen heittämällä. Tshekki hävisi lauantaina Saksalle, joten jo kahden avauspelin perusteella tämän vuoden MM-kisoissa nähdään valtavasti ristiinpelaamista.

Katso kaikki maalit tästä:


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?