NHL-toimittaja: Mikael Granlundista kauppatavaraa NHL:ssä? Tällä hinnalla suomalaistähti lähtisi

Mikael Granlundin taival Nashville Predatorsissa ei totisesti ole mennyt toivotulla tavalla, joten ei ole ihme, että suomalaistähden nimi on pyörinyt tiuhaan NHL:n siirtohuhuissa.

Granlundin nykyinen 5,75 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen, joten jo tämäkin tekee suomalaisesta helpommin kaupattavan kohteen.

The Athletic -lehden Predatorsin toimittaja Adam Vingan pureutui Granlundin tilanteeseen tarkemmin tuoreessa kolumnissaan.

– Granlundin nykyinen 5,75 miljoonan dollarin sopimus päättyy tähän kauteen, ja hän yrittää saada kesällä palkankorotuksen. Predatorsilla ei kuitenkaan ole palkkakatossa paljoa tilaa, joten he eivät myöskään pysty heittämään rahaa Granlundille, joka on alisuorittanut tilastollisesti, Vingan kertoo.

Vingan uskookin, että Granlund voisi olla oiva vaihtonappula NHL:n helmikuun siirtorajalla.

– Kauppaaminen siirtorajalla ei välttämättä olisi huonoin ratkaisu Granlundin kohdalla. Predators on tehnyt ihan jo tarpeeksi näitä lyhyen tähtäimen vaihtokauppoja voittamisen eteen. Kauden aikana tehdyn vaihtokaupan tulisi sisältää varausvuoroja tai pelaajalupauksia. Sopimuksensa päättävällä Granlundilla voisi saada juuri tuon vastikkeen, toimittaja heitti ilmoille.

 

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!