Patrik Laineen maali ja huutelut eivät tehonneet – Winnipeg rökäletappiolla joulun viettoon

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen maali ei paljoa kotijoukkuetta lohduttanut sen kärsittyä Montreal Canadiensin käsittelyssä karun 2-6-kylvetyksen maanantai-iltana Suomen aikaa.

Laine laukoi joukkueensa 2-4-kavennusosuman vastaan toisen erän lopulla. Tämän jälkeen vieraiden sankariksi nousi Artturi Lehkonen, joka tarjoili ensin syötön Max Domin 2-5-osumaan ja viimeisteli itse ottelun loppulukemat 2-6 päätöserän puolivälissä.

Laine naljaili ennen ottelua Canadiensin pakistossa nykyään luutivalle ex-Jets-puolustaja Ben Chiarotille kertoen mm. aikovansa käyttää isokokoista pakkia pujottelukeppinään itse ottelussa (lue uutinen aiheesta täältä). Chiarot saikin voiton myötä maukkaan päänahan vanhasta kotihallistaan. Mies merkkautti rökälevoitossa kaikista kenttäpelaajista korkeimman jääajan, päälle 26 minuuttia.

Sekä Lehkosen että Laineen maalit nähtävissä alta löytyviltä videoilta: