Fanit ovat puhuneet! Nämä neljä tähteä valittiin NHL All Star -ottelun kapteeneiksi

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2020 NHL:n All Star -ottelu pelataan St. Louisissa tammikuun viimeisenä viikonloppuna. NHL-fanit ovat viime kuukausien aikana päässeet äänestämään divisioonajoukkueiden kapteeneja, ja nyt tulokset ovat selvillä.

Atlanttisen divisioonan kapteeniksi fanit valitsit Boston Bruinsin David Pastrnakin. Kauden 37 ottelussa tshekkitähti on iskenyt tehot 28+23=51. Maalimäärällään hän johtaa koko NHL:ää.

Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon puolestaan valittiin keskisen divisioonan kapteeniksi. Hän on kannatellut seuraansa uljaasti läpi kauden, vaikka on joutunut pelaamaan ison osan kaudesta ilman tuttuja tutkaparejana. 35 ottelussa MacKinnon on nakuttanut tehot 21+32=53.

Metropolitan divisioonan kapteeniksi fanien äänestyksessä valikoitui Aleksandr Ovetshkin. Venäläismaalitykki ei ole näyttänyt tälläkään kaudella hidastumisen merkkejä, vaan hän on maalipörssin neljäntenä 22 osumallaan.

Tyynenmeren divisioonan kapteeniksi fanit äänestivät odotutetusti Connor McDavidin. Hän johtaa 39 ottelun jälkeen koko NHL:n pistepörssiä. Supertähdellä on jo kasassa tehot 21+40=61.