GM:ltä kova paljastus: Yrittää saada KHL-supertähti Kirill Kaprizovin riveihinsä – vaihtokauppa tiedossa!

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin GM Bill Guerin kävi tällä viikolla Venäjällä tapaamassa seuran kovinta huippulupausta Kirill Kaprizovia.

Guerin on jo kolmas Wildin GM, joka on matkustanut Venäjälle tapaamaan Kaprizovia. Yksikään GM ei kuitenkaan ole vielä tähän mennessä onnistunut tuomaan 22-vuotiasta venäläistähteä NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Guerin on näillä näkymin onnistumassa tässä tempussa, sillä The Athletic -lehden mukaan Kaprizov on jo antanut vihreää valoa NHL:ään siirtymiselle ensi kaudeksi .

Guerin paljasti The Athleticin haastattelussa, että Wildissa on alettu jo pohtimaan pelipaikkaa Kaprizoville.

– Ihan rehellisesti, olenko ajatellut tätä asiaa? Kyllä olen. Mutta en päivittäin, koska asiat ovat menneet niin hyvin. Jätkämme pelaavat todella hyvin juuri nyt. En halua, että kukaan lähtee ajattelemaan tätä asiaa yhtään liikaa. Käsittelemme tämän Kaprizov-jutun kauden edetessä, Guerin pyöritteli.

Wildilla on kuitenkin yksi haaste vielä edessä: heillä ei varsinaisesti ole Kaprizoville tilaa vasemmalla tai oikealla laidalla. Guerin myöntääkin lähes suoraan, että venäläishyökkääjän saapuminen NHL:ään tarkoittaisi jonkin nykyisen pelaajan kauppaamista.

– Kyllä, niin se on. Silloin minun täytyisi tehdä se (vaihtokauppa). Meille sallitaan vain tietyn verran pelipaikkoja, ja se on pelin henki, Guerin avasi.

Wildin vasenta laitaa miehittävät tällä hetkellä Jason Zucker, Zach Parise ja Jordan Greenway, kun taas oikealla laidalla pelaavat Mats Zuccarello, Kevin Fiala ja Luke Kunin.

The Athletic -lehti uskoo, että jokin näistä laitahyökkääjistä olisi kaupattava pois, jotta KHL:ssä tällä kaudella 30 otteluun 16 maalia ja 30 pistettä nakuttanut Kaprizov mahtuisi Wildin pelaavaan rosteriin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!