Auston Matthewsista paljastui iso ongelma – asiantuntijalta säälimätöntä kritiikkiä: ”Anteeksiantamatonta”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs keskiviikkona kärsimä nöyryyttävä 1-6-tappio Philadelphia Flyersille puhuttaa nyt rapakon toisella puolella.

Ruman tappion jälkeen useat Maple Leafsin tähtipelaajat joutuivat Kanadan verenhimoisen median suurennuslasin alle.

The Athletic -lehden asiantuntija Ian Tulloch arvosteli ottelun jälkeen Leafsin pelaajien esitykset yhdestä viiteen tähteen, eikä lopputulos ollut kovinkaan mairittelevaa muutaman kärkipelaajan kohdalla.

Alimman arvosanan eli yhden tähden saivat maalivahti Frederik Andersen, puolustajapari Cody CeciMorgan Rielly sekä tähtisentteri Auston Matthews.

Erityisesti Matthews joutui Tullochin rajun kritiikin kohteeksi.

– Meidän täytyy puhua Auston Matthewsista. Hän on ilmiömäinen hyökkäyspään lahjakkuus, joka tekee todennäköisesti 50 maalia, jos hän pysyy ehjänä. Mutta toisaalta hänen työskentelynsä ilman kiekkoa jättää haluamaan niin paljon lisää – varsinkin tällaisina iltoina, Tulloch valitteli Maple Leafsin tappiopelin jälkeen.

Matthewsin puolustuspelaamisesta ei olla NHL:ssä puhuttu paljoa aikaisemmin, sillä takoohan nuori supertähti niin hurjaa tulosta hyökkäyspäädyssä. Matthewsin järkälemäinen 11,6 miljoonan dollarin palkkapussi tuo kuitenkin myös tiettyjä odotuksia puolustuspelaamiseen.

– Noilla fyysisillä työkaluilla, ei ole syytä, että Matthews on keskivertoa huonompi puolustamaan. Hän on pelannut jääkiekkoa ammattilaistasolla nyt viisi vuotta, joista neljä on vierähtänyt NHL:ssä, ja hän silti lukee tilanteita kauhealla tavalla. Hänen sijoittautuminen puolustuspäädyssä, vartalon sijoittaminen sekä yleinen yrittäminen ovat olleet anteeksiantamattomalla tasolla tuon kaliiberin pelaajalle. Hänen täytyy olla parempi, sillä hänellä on lahjakkuutta olla maailman toiseksi paras pelaaja. Hän ei kuitenkaan pääse siihen osaamalla vain yhden osa-alueen pelistä, Tullock laukoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.