Montreal Canadiensissa liekehtivä Joel Armia liitää NHL:ssä korkealla. Tällä kaudella 25 ottelussa upeat tehopisteet 10+5=15 iskenyt hyökkääjä on painanut kiekon häkkiin jo kolmessa ottelussa peräkkäin, ja lisäksi pelaaja todisti pelihuumoriaan edellisessä ottelussa Boston Bruinsia vastaan toisellakin tavalla.

Armia nimittäin lähetti maanantayönä Bruinsin pistetykki David Pastrnakin maata kiertävälle radalle huikealla pommilla.

Brady Trettenero

@BradyTrett
Joel Armia levels David Pastrnak

Ottelussa Bruinsille 1-1-maalin iskeneen Pastrnakin päästä irtosi kypärä Armian töötin jälkeen. Yhden maalin tsekin tavoin iskenyt Armia haki sinänsä oivan pommituksen kohteen, sillä Pastrnak keikkuu NHL:n pistepörssissä neljäntenä tehoin 25+17=42.

Kamppailu oli Montrealilta hyvä, mutta tulos samalla heikko. Päävalmentaja Claude Julien sadatteli seuran kotisivuilla joukkueen nykytilannetta. Habs räpeltää syvällä hävittyään peräti kahdeksan kamppailua putkeen.

– En voi seistä tässä ja sanoa faneillemme, että olen onnellinen. He haluavat voittoja. Ei heitä kiinnosta joukkueemme positiiviset asiat.

Joukkue on voittanut edellisen kerran 16. marraskuuta, kun jalkoihin jäi Washington Capitals luvuin 5-2.

Tähtivahti Carey Price uskoo parempaan huomiseen.

– Mielestäni äijämme pelasivat erittäin hyvin puolustusalueella. Parissa viimeisessä pelissä olemme olleet todella hyviä. Uskon siihen, että mikäli pelaamme näin, niin peleissä on parempia tuloksia tulevaisuudessa.