Alkukauden viisi NHL-floppia: Pekka Rinne elää vaikeita aikoja

© Kuva: Getty Images

Useat NHL-tähtistatuksen pelaajat ovat flopanneet alkukaudesta pahemman kerran. The Hockey News listasi sivuillaan viisi nimimiestä, joiden on nostettava tasoaan viime aikoina nähdystä.

Listalta löytyy myös suomalaisväriä Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinteen muodossa. 37-vuotias konkari on pelannut alkukaudella 15 ottelua heikolla torjuntaprosentilla 89,8. Lukema on kaukana miehen huippuvuosien tilastoista. Viimeisen kuuden ottelun torjuntaprosentti on karmea 80,6 päästettyjen maalien keskiarvon näyttäessä kyseiseltä ajanjaksolta lukemaa 5,34.

Predatorsin valmennusjohto onkin luottanut jatkuvasti entistä enemmän Rinteen kakkosmiehenä usean kauden ajan pelanneeseen Juuse Sarokseen, joka on pelannut tällä kaudella 14 peliä (torjuntaprosentti 89,1)

Muiksi alkukauden flopeiksi kiekkoraamattu nostaa Rinteen ohessa New Jersey Devilsin ylipalkatun puolustaja P.K. Subbanin, New York Islandersin kanssa 7-vuoden ja 49 miljoonan jatkosopimuksen solmineen Anders Leen, Tampa Bay Lightningin pisteissä mitattuna täysin hyytyneen Tyler Johnsonin sekä Detroit Red Wingsin konkarisentteri Dylan Larkinin.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.