Mitä tapahtui yhdelle viime kauden kovimmalle NHL-sensaatiolle? Kuin varjo entisestään – treidaaminen nostettiin jo ilmoille

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Chicago Blackhawksin puolustaja Erik Gustafsson alkaa näyttämään päivä päivältä enemmän vain yhden kauden tähdenlennolta.

27-vuotias ruotsalainen teki viime kaudella itselleen nimeä NHL:ssä, kun hän paukutti 79 peliin puolustajalle hurjat tehot 17+43=60. Tällä pistesaldolla irtosi NHL:n puolustajien pistepörssin kuudes sija.

Hyökkäyssuuntaan erittäin taidokas puolustaja on kuitenkin hyytynyt täysin kuluneella kaudella, sillä hän on tehnyt 23 otteluun vain kolme maalia ja kahdeksan tehopistettä.

Saman tahdin jatkuessa ruotsalaisella on 82 ottelun runkosarjan päätteeksi vain 10 maalia ja 28 tehopistettä.

Blackhawksin otteita tarkkaan seuraava Da Windy City -sivusto uskookin, että Gustafsson olisi parasta kaupata pois, kun hänellä on vielä jotain vaihtoarvoa.

– Ei olisi parempaa aikaa kaupata Gustafssonia pois. Hän on erittäin hyvä liikuttamaan kiekkoa, mutta tämän jälkeen hänellä ei ole paljoa muuta annettavaa. Hän ei ole kovinkaan hyvä puolustamaan sekä hänellä on tapana päästää vastustajat keskeltä läpi maalipaikoille, sivustolla kirjoitetaan.

Vaihtokauppa avaisi myös tilaa Blackhawksin kirkkaimmalle tulevaisuuden lupaukselle.

– Gustafssonin liikuttaminen tarjoaisi Blackhawksille paikan kutsua Adam Boqvistin NHL:n puolelle ja käyttää häntä kokoonpanossa päivittäin, sivusto huomauttaa.

Da Windy City listasi Blackhawksille jo valmiiksi kolme sopivaa vaihtopartneria, joilla olisi käyttöä Gustafssonille. Nämä olivat: Edmonton Oilers, Vegas Golden Knights sekä New York Islanders.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS